2017-09-13

Nytt avtal: Säters Stadshotell

Varmt välkommen till Säters Stadshotell och en av Säters äldsta bevarade byggnader. Den uppfördes på 1630-talet som bostäder åt förmännen i kopparhyttorna. Kopparverken längs Ljusterån anlades på initiativ av Gustav II Adolf och var själva grunden till att han 1642 gav Säter stadsprivilegier.

På Säters Stadshotell kan ni stanna för natten eller bara komma in och säga hej, komma för att fira bemärkelsedag, äta en 3-rätters middag eller bara ta något lätt, kanske bara ta ett glas av allehanda dryck och sitta ned i någon av våra fåtöljer med en tidning.

28 rum, restaurang, Brännvinskällare, 3 st konferenslokaler, bastu och relax. Hos Säters Stadshotell kan ni bo, äta, konferera umgås och må gott.

Du bor med närhet till Romme Alpin (ca 25 min), Rommetravet, Dala Airport, Borlänge och Falun, tågstationen med Mora- Stockholmståget på gångavstånd.

Att bo på Säters Stadshotell ska vara bekvämt. Hotellet har 28 fräscha hotellrum med nya sängar och totalt 56 bäddar. I källaren finns bastu.

Gratis Wifi till alla våra gäster. Parkering är gratis och finns i direkt anslutning till hotellet. Hela hotellet är rökfritt.

 

Visa medlemspris och boka hotell (inloggning krävs).

 

Säters Stadshotell

Fler nyheter

Gå med i Hotel Express

Ange dina kontaktuppgifter nedan så skickar vi ett mail med information om hur du går vidare för att bli medlem!