2018-01-09

Hotelltips i Västerås

Har du vägarna förbi Västerås? Att välja rätt hotell kan vara det som påverkar vistelsen mest. Här är några av våra avtalshotell i Västerås.

 

Best Western Plus Hotel Plaza

Hotellet ligger centralt och om du ska besöka Aros Congress Center bor du bäst här. Hotellet passar både dig som reser med tåg och bil. Du har närhet till centralstationen samt parkeringsgarage i anslutning till hotellet. Besöker du Hotel Plaza, planera in lite tid för hotellets SkySpa och Skybar. På 23:e och 24:e våningen rymmer hotellet spa och relax samt en cocktailbar med fantastisk utsikt.

Specialerbjudande: På Hotel Plaza kan du med boka avtalspris redan 7 dagar inom ankomst.

Visa medlemspris och boka (inloggning krävs)

Best Western Hotel Plus Plaza Best Western Hotel Plus Plaza

The Steam Hotel

The Steam Hotel är inte omtalat utan anledning. Hotellet är unikt inrett i ett gammalt ångkraftverk från tidigt 1900-tal. Historiska inredningsdetaljer blandas med restauranger, barer och ett 800 kvm stort spa. Vill du uppleva en miljö att minnas rekommenderar vi The Steam Hotel.

Visa medlemspris och boka (inloggning krävs)

The Steam Hotel The Steam Hotel

 

Hotell Arkad

Letar du efter ett enkelt och bekvämt hotell passar Hotell Arkad bra. Hotellet har 43 rum i en trivsam miljö i centrala Västerås. Njut av en enklare måltid på hotellets restaurang eller utnyttja gångavståndet till Västerås innerstad. Hotellet ordnar parkering i mån av plats.

Visa medlemspris och boka (inloggning krävs)

Hotell Arkad Hotell Arkad

 

Elite Stadshotellet Västerås

På det fyrstjärniga Stadshotellet bor du centralt och med komfort. Hotellet bjuder på traditionell miljö i modern tappning och det finns gott om rum samt konferenslokaler. Du har gångavstånd till allt staden erbjuder och i anslutning till hotellet finns puben The Bishops Arms som har ett imponerande utbud öl och whiskey.

Visa medlemspris och boka (inloggning krävs)

Elite Stadshotellet Västerås Elite Stadshotellet Västerås

 

 

Fler nyheter

Gå med i Hotel Express

Ange dina kontaktuppgifter nedan så skickar vi ett mail med information om hur du går vidare för att bli medlem!