Nyheter

White Guide Hotel + Bar 2019

100 hotell har kvalificerat sig in på listan White Guide Hotel + Bar 2019. ”Allt från spektakulära destinationshotell till nytänkande och särskilt rekommendabla hotellerbjudanden i myllrande storstad.”

White Guide har sovit och skålat sig landet runt och nu är den här, listan på de 100 svenska hotell som är vassa nog att platsa i White Guide. Hotellen klassificeras utifrån poäng på fyra bedömningsområden, som tillsammans kan ge som högst 100 poäng. Kombinationen av totalpoäng och boende/komfort blir utgångspunkt för vilken ”klass” hotellen hamnar i. Sedan märks många hotell upp med ”forward”, ”fun” eller ”fab” (nytänkande, toppstämning eller wow!-faktor). Vissa hotell får ingen sådan märkning men kvalificeras ändå in på listan som utmärkt hotellupplevelse.

Precis som i de etablerade restaurang- och caféguiderna premierar hotellguiden personlighet, innovation, hållbarhet och ambiance. Nya White Guide Hotel + Bar lanseras den 3 december 2018 – som guidebok, app och webb, de senare med bokningsfunktionalitet.

Några av våra favoriter som tog sig in på listan

 

Elite Plaza Hotel – Göteborg

Elite Plaza Hotel ligger i ett lugnt och trivsamt område av stadskärnan. 127 exklusiva rum som är inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design.

Hemsida

 

 

The Winery Hotel – Stockholm

Sveriges första urban winery hotel. Med egen vinproduktion på hotellet och den egna vingården Terreno i Toscana skapas ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus.

Hemsida

 

 

Högbo Brukshotell – Högbo, Sandviken

Här njuter du av livet och hittar balansen mellan hög och vilsam puls. Kasta slipsen, sparka av dig klackskorna och upplev den nya, jordnära bruksmentaliteten.

Hemsida

 

 

Best Western Plus Hus 57 – Ängelholm

Klassiska material möter moderna former på HUS 57. Valet av material och färger, tillsammans med smartness i detaljerna ger en ombonad känsla och gör upplevelsen både spännande och varm.

Hemsida

 

 

Steam Hotel – Västerås

Steam Hotel är en destination för människor som vill uppleva mer och bli berörda, en plats för dig som inte nöjer dig med bra. En annan värld med en ny historia.

Hemsida

 

 

Elite Hotel Adlon – Malmö

I hjärtat av Malmö, bland kullerstenar och pittoreska kvarter, nära shopping och nöjesliv. Här bor du i rymliga rum med luftkonditionering och sängar skapade för sköna drömmar.

Hemsida

 

Listan

Här kan du se hela listan och läsa mer om hur hotellen poängsätts.

De barer som listas och de hotell som nomineras till olika priser aviseras i november.

Läs mer på White Guides hemsida.

Fler nyheter

Res hållbart till ett lägre pris

Med SJ som officiell resepartner har du som Hotel Expressare alltid förmånen att kunna välja ett hållbart sätt att resa till ett lägre pris. JUST…

Resepolicy

  Resepolicy för tjänsteresor När vi talar om policy menar vi inte själva dokumentet utan tillämpningen. En policy för resor och boende i tjänsten innebär…

”Hotel Express-kortet” i mobilen

Nyhet! Nu har du alltid med dig ditt digitala Hotel Express-bevis i din mobil. Visa upp ditt digitala bevis vid incheckning på hotellet. Även du…

Hotel Express flyttar huvudkontoret till Sverige efter förvärv 

Hotel Express International har medlemmar i ett 30-tal länder och har tidigare haft sitt huvudkontor i Kristiansand, Norge. Nu förvärvar K3 Travel, som redan idag…

Glad Midsommar!

Idag, torsdag 20 juni, stänger vi kl. 12.00. I morgon är det Midsommarafton, då är vi ute och dansar som små grodor, knyter blomkransar och…

Booking.com friade från dom – Bakslag för hotellbranschen

I juli 2018 meddelade Patent- och marknadsdomstolen att paritetsvillkoret som förbjuder hotell att erbjuda lägre pris på sin egen sajt än på booking.com strider mot…

Gå med i hotel express

Ange dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig!