Nyheter

Fyra nya avtalshotell: Malmö, Gävle & Linköping x2

Best Western Malmö Arena Hotel

Best Western Malmö Arena Hotel är ett stort och modernt hotell som erbjuder närmare 300 hotellrum. Event- och affärshotellet ligger mitt emellan Malmö Arena och den stora Malmömässan.

Här bor du alltid i fräscha och moderna hotellrum, oavsett om du väljer ett singelrum eller om du bor i någon av sviterna. Alla hotellrum är försedda med vattenkokare, säkerhetsbox, fritt wi-fi och hårfön. Frukostbuffén erbjuder vällagade läckerheter och hjälper dig att ladda upp ordentligt inför dagen. Här finns även gym och en bastu.

Besök SKAJ, skybaren på 16e våningen, eller hotellets egna restaurang, Nilsson Restaurang & Bar.

Nilssons Restaurang & Bar

Restaurangen serverar mat med de nordiska råvarorna, smakerna och hantverk i fokus. Köksmästaren och hans team hämtar inspiration från alla världens hörn. Kockarna arbetar med rustika, traditionella rätter i modern svensk tappning. Rätter som du kommer att känna igen men ändå bli överraskad av.

Läs mer och visa medlemspris (inloggning krävs)

Best Western Hotel City Gävle

Best Western Hotel City Gävle är ett charmigt hotell i absolut bästa cityläge intill Gallerian Nian och Stortorget. Hotellet har 100 fräscha rum som alla har kabel-TV, internet, dusch och toalett. I hotellet finns även konferens- och eventlokaler, restaurang, samt en trevlig bar med fullständiga rättigheter.

På Best Western Hotel City Gävle kan du förvänta dig bra service, god mat i restaurangen och en härlig frukostbuffé. Oavsett om du besöker oss i tjänsten, på genomresa eller under semestern har vi rum och lunch- och middagsmeny som passar alla smaker.

Rummen är enkla, moderna och fräscha med bekväma sängar och allt som behövs för både en kortare och en längre vistelse.

Läs mer och visa medlemspris (inloggning krävs)

Best Western Hotel Linköping

Hotel Linköping ligger precis intill Stora Torget. I närheten finns Linköpings Konsert & Kongress och alldeles utanför entrén finner du Linköpings bästa restauranger, nattklubbar och butiker.

På frukostbuffén finner du allt du kan önska för en bra start på dagen. På alla rum finns minibarer med vatten och önskas någon annat gott att dricka så är du välkommen ner till baren som är öppen varje kväll. Parkerar gör du bekvämt i hotellet varmgarage där det också finns laddningsstation för elbilar.

Aioli tapasbar

När du besöker Best Western Hotel Linköping så ska du såklart passa på att besöka Aioli tapasbar, en av Linköpings populäraste restauranger!

Läs mer och visa medlemspris (inloggning krävs)

Sky Hotel Apartments Tornet, Linköping

Bo månader, veckor eller bara en natt. Här finns 70 modernt inredda och rymliga hotellägenheter i Linköpings högsta hus – Tornet. Samtliga rum har fullt utrustade kök med spis, kyl, frys, mikrovågsugn samt diskmaskin.

Måndag till fredag serveras frukost på våning 17. Alla rum är tekniskt utrustade med smart-TV och Wi-Fi. I huset finns tvättstugor och Actic gym samt möjlighet att boka mötesrum.

På Sky Hotel Apartments Tornet kan du njuta av det traditionella hotellets fördelar samtidigt som du faktiskt kan få vardagen att fungera – ett hem när du inte är hemma, helt enkelt.

Avrese- och veckostädning samt utomhusparkering ingår i priset. Garageplats kan bokas mot tillägg.

Läs mer och visa medlemspris (inloggning krävs)

Fler nyheter

Ledig tjänst som Inbound Marketing Specialist

Inbound Marketing Specialist Nu kan du få möjligheten att jobba med Örebros snabbast växande investmentbolag med huvudfokus på våra lokala dotterbolag Hotel Express & K3…

Ledig tjänst – Marknadsinriktad VD

Vi söker en medveten, entreprenöriell ledare med lika stark affärskänsla som stort människointresse. Du gillar att hantera både detaljer och vision och har framgångsrik erfarenhet…

God jul & gott nytt år!

Öppettider under jul och nyår: Den 23 december har vi öppet kl. 8.00-12.00. Aftnar och röda dagar håller vi stängt. Öppet som vanligt alla mellandagar!…

Ladda din elbil medan du sover

Det bli allt mer vanligt att välja de miljövänliga alternativen när vi reser, däribland även valet av bil. Fler och fler bilmärken kommer ut med…

Växeln stänger kl. 12.00 den 1 november

Fredagen den 1 november stänger vi kl. 12.00. Självklart kan du maila in din bokning till bokning@hotelexpress.se precis som vanligt, så återkopplar vi till dig…

Res hållbart till ett lägre pris

Med SJ som officiell resepartner har du som Hotel Expressare alltid förmånen att kunna välja ett hållbart sätt att resa till ett lägre pris. JUST…

Kontakta oss

Är du intresserad av att gå med i Hotel Express eller har du någon fråga till oss? Ange dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig!