Nyheter

Fyra nya avtalshotell: Malmö, Gävle & Linköping x2

Best Western Malmö Arena Hotel

Best Western Malmö Arena Hotel är ett stort och modernt hotell som erbjuder närmare 300 hotellrum. Event- och affärshotellet ligger mitt emellan Malmö Arena och den stora Malmömässan.

Här bor du alltid i fräscha och moderna hotellrum, oavsett om du väljer ett singelrum eller om du bor i någon av sviterna. Alla hotellrum är försedda med vattenkokare, säkerhetsbox, fritt wi-fi och hårfön. Frukostbuffén erbjuder vällagade läckerheter och hjälper dig att ladda upp ordentligt inför dagen. Här finns även gym och en bastu.

Besök SKAJ, skybaren på 16e våningen, eller hotellets egna restaurang, Nilsson Restaurang & Bar.

Nilssons Restaurang & Bar

Restaurangen serverar mat med de nordiska råvarorna, smakerna och hantverk i fokus. Köksmästaren och hans team hämtar inspiration från alla världens hörn. Kockarna arbetar med rustika, traditionella rätter i modern svensk tappning. Rätter som du kommer att känna igen men ändå bli överraskad av.

Läs mer och visa medlemspris (inloggning krävs)

Best Western Hotel City Gävle

Best Western Hotel City Gävle är ett charmigt hotell i absolut bästa cityläge intill Gallerian Nian och Stortorget. Hotellet har 100 fräscha rum som alla har kabel-TV, internet, dusch och toalett. I hotellet finns även konferens- och eventlokaler, restaurang, samt en trevlig bar med fullständiga rättigheter.

På Best Western Hotel City Gävle kan du förvänta dig bra service, god mat i restaurangen och en härlig frukostbuffé. Oavsett om du besöker oss i tjänsten, på genomresa eller under semestern har vi rum och lunch- och middagsmeny som passar alla smaker.

Rummen är enkla, moderna och fräscha med bekväma sängar och allt som behövs för både en kortare och en längre vistelse.

Läs mer och visa medlemspris (inloggning krävs)

Best Western Hotel Linköping

Hotel Linköping ligger precis intill Stora Torget. I närheten finns Linköpings Konsert & Kongress och alldeles utanför entrén finner du Linköpings bästa restauranger, nattklubbar och butiker.

På frukostbuffén finner du allt du kan önska för en bra start på dagen. På alla rum finns minibarer med vatten och önskas någon annat gott att dricka så är du välkommen ner till baren som är öppen varje kväll. Parkerar gör du bekvämt i hotellet varmgarage där det också finns laddningsstation för elbilar.

Aioli tapasbar

När du besöker Best Western Hotel Linköping så ska du såklart passa på att besöka Aioli tapasbar, en av Linköpings populäraste restauranger!

Läs mer och visa medlemspris (inloggning krävs)

Sky Hotel Apartments Tornet, Linköping

Bo månader, veckor eller bara en natt. Här finns 70 modernt inredda och rymliga hotellägenheter i Linköpings högsta hus – Tornet. Samtliga rum har fullt utrustade kök med spis, kyl, frys, mikrovågsugn samt diskmaskin.

Måndag till fredag serveras frukost på våning 17. Alla rum är tekniskt utrustade med smart-TV och Wi-Fi. I huset finns tvättstugor och Actic gym samt möjlighet att boka mötesrum.

På Sky Hotel Apartments Tornet kan du njuta av det traditionella hotellets fördelar samtidigt som du faktiskt kan få vardagen att fungera – ett hem när du inte är hemma, helt enkelt.

Avrese- och veckostädning samt utomhusparkering ingår i priset. Garageplats kan bokas mot tillägg.

Läs mer och visa medlemspris (inloggning krävs)

Fler nyheter

Heja på avstånd!

DET ÄR VI SOM ÄR ÖREBRO!!! ❤️🖤💪 Vi hjälper vågen strömma genom hela Örebro #hejapåavstånd Heja, heja, heja Örebro – Hela vägen till SM-guld!!!

Nytt avtal med OKQ8

Nytt avtal med riktigt bra priser hos OKQ8 Med OKQ8 företagskort får du tillgång till Sveriges största stationsnät och all service det innebär. Som kund…

Glad påsk!

Skärtorsdagen, den 1 april, passar vi på att gå på lite påskledighet efter lunch. Vi stänger kl. 12.00 och är tillbaka tisdagen den 6 april…

Välkommen Stefan!

Varmt välkommen till Hotel Express Stefan! Vi har den fina förmånen att få välkomna Stefan Granrud! Stefan kommer senast från Best Western Hotels & Resorts…

Företagets hotellnätter på faktura

Det är inte alltid helt lätt att få företagets alla hotellnätter fakturerade. Hotellen vill helst inte jobba med enstaka fakturor och bokar ni hotellrum via…

Resepolicy

  Resepolicy för tjänsteresor När vi talar om policy menar vi inte själva dokumentet utan tillämpningen. En policy för resor och boende i tjänsten innebär…

Kontakta oss

Är du intresserad av att gå med i Hotel Express eller har du någon fråga till oss? Ange dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig!