Nyheter

Nytt avtal: Säters Stadshotell

Varmt välkommen till Säters Stadshotell och en av Säters äldsta bevarade byggnader. Den uppfördes på 1630-talet som bostäder åt förmännen i kopparhyttorna. Kopparverken längs Ljusterån anlades på initiativ av Gustav II Adolf och var själva grunden till att han 1642 gav Säter stadsprivilegier.

På Säters Stadshotell kan ni stanna för natten eller bara komma in och säga hej, komma för att fira bemärkelsedag, äta en 3-rätters middag eller bara ta något lätt, kanske bara ta ett glas av allehanda dryck och sitta ned i någon av våra fåtöljer med en tidning.

28 rum, restaurang, Brännvinskällare, 3 st konferenslokaler, bastu och relax. Hos Säters Stadshotell kan ni bo, äta, konferera umgås och må gott.

Du bor med närhet till Romme Alpin (ca 25 min), Rommetravet, Dala Airport, Borlänge och Falun, tågstationen med Mora- Stockholmståget på gångavstånd.

Att bo på Säters Stadshotell ska vara bekvämt. Hotellet har 28 fräscha hotellrum med nya sängar och totalt 56 bäddar. I källaren finns bastu.

Gratis Wifi till alla våra gäster. Parkering är gratis och finns i direkt anslutning till hotellet. Hela hotellet är rökfritt.

 

Visa medlemspris och boka hotell (inloggning krävs).

 

Säters Stadshotell

Fler nyheter

Heja på avstånd!

DET ÄR VI SOM ÄR ÖREBRO!!! ❤️🖤💪 Vi hjälper vågen strömma genom hela Örebro #hejapåavstånd Heja, heja, heja Örebro – Hela vägen till SM-guld!!!

Nytt avtal med OKQ8

Nytt avtal med riktigt bra priser hos OKQ8 Med OKQ8 företagskort får du tillgång till Sveriges största stationsnät och all service det innebär. Som kund…

Glad påsk!

Skärtorsdagen, den 1 april, passar vi på att gå på lite påskledighet efter lunch. Vi stänger kl. 12.00 och är tillbaka tisdagen den 6 april…

Välkommen Stefan!

Varmt välkommen till Hotel Express Stefan! Vi har den fina förmånen att få välkomna Stefan Granrud! Stefan kommer senast från Best Western Hotels & Resorts…

Företagets hotellnätter på faktura

Det är inte alltid helt lätt att få företagets alla hotellnätter fakturerade. Hotellen vill helst inte jobba med enstaka fakturor och bokar ni hotellrum via…

Resepolicy

  Resepolicy för tjänsteresor När vi talar om policy menar vi inte själva dokumentet utan tillämpningen. En policy för resor och boende i tjänsten innebär…

Kontakta oss

Är du intresserad av att gå med i Hotel Express eller har du någon fråga till oss? Ange dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig!