Nyheter

Tre hotellrestauranger värda att uppleva

Vi tipsar om tre hotell som har restauranger utöver det vanliga. Grythyttans Gästgivaregård, The Lamp och Dalecarlia Hotel & Spa bjuder på unika matupplevelser värda att minnas. 

Grythyttans gästgivaregård

Grythyttans gästgivaregård

Fantastiska miljöer och mat i världsklass är det som kännetecknar Grythyttans Gästgivaregård. Sju mil nordväst om Örebro hittar du denna historiska gård som låter dig inspireras och fascineras.

Besöker du Grythyttans Gästgivaregård ska du ta dig tid för en ordentlig matupplevelse.

Rummen är unikt designade och har alla sin egen historia. Spendera natten i ett rum med karaktär och vakna upp utvilad i en avslappnande miljö.

Boka och visa medlemspris (inloggning krävs).

Vinköket

Vinköket erbjuder lunch, middag, vinprovning, kafferep och barmeny.

Restaurangen är prisad i White Guide och komponerar sin meny från säsongens lokala råvaror. Gästerna utlovas en kulinarisk resa, och på menyn finns rätter som marulkskind, svampkrokett och lammlägg. Tillsammans med en imponerande vinkällare kommer du få en smakupplevelse värd att minnas länge.

Se Grythyttans Gästgivaregårds meny.

Grythyttans gästgivaregård

Grythyttans gästgivaregård

Grythyttans gästgivaregård

 

The Lamp & SPA

The Lamp

The Lamp i centrala Norrköping ger en lyxig känsla med personlig touch. Det är ett imponerande hotell som blandar en avslappnad känsla med högklassiga detaljer.

Hotellet har rankats som topp 25 hotell i Sverige enligt Tripadvisor två år i rad. The Lamp är värt en omväg.

Utöver restaurang har hotellet ett stort spa och konferensutrymmen i alla storlekar.

Boka och visa medlemspris (inloggning krävs).

Asiatisk fusion

Restaurangen är en livlig mötesplats bestående av asiatisk fusion och en häftig miljö. Det är svenska smaker du känner igen kombinerat med en asiatisk twist. Biff sashimi, oxfilé med japanska tillbehör och koreanskt marinerad kyckling är några av de saker som finns på menyn. Överraskande, spännande och väldigt gott.

Även The Lamps restaurang finns med i White Guide 2018 och är väl värd ett besök.

Se The Lamps meny.

The Lamp

The Lamp

 

Dalecarlia Hotel & Spa, Best Western Premiere Collection

Dalecarlia

Dalecarlia Hotel & Spa ligger högt upp i Tällberg, i hjärtat av Dalarna. Njut av magisk utsikt över Siljan och en storslagen natur. Men det är inte bara ögat som ska trivas, här ska alla sinnen aktiveras och användas.

Boka och visa medlemspris (inloggning krävs).

Smaka på Dalarna

Hjärtat slår hårt för lokala råvaror som blandas med nytänkande och tradition. Menyn är levande och varierar efter säsong, med råvaror från trakten i största möjliga mån. Överraskas med nya och spännande smakupplevelser.

För en komplett gourmetupplevelse rekommenderar restaurangens sommelier passande drycker från en gedigen vinmeny.

Se Dalecarlias meny här.

Dalecarlia

Fler nyheter

Sommarkampanj – Svenska pärlor

  OBS. Denna kampanj är inte längre aktuell. Semester på hemmaplan! Utmanande aktiviteter, mysig hemester, golfsommar eller tid för en kulinarisk matresa? Hotel Express har…

Låt oss presentera – vår nya VD!

Michael Johansson Michael är en erfaren ledare med erfarenhet från både tillverkande och tjänsteproducerande företag. Karriären startade på Wasabröd/Barilla i Filipstad där han jobbade i…

Stötta ditt lokala hotell!

Att vi har kastats in i riktigt tuffa tider är ingenting att hymla med. Framförallt resebranschen har drabbats väldigt hårt av Coronaviruset och konsekvenserna kring…

Det finns andra alternativ än stora hotell

Vi på Hotel Express erbjuder stor variation på boenden. Vill man hålla sig lite mer ifred, känna frihet och närhet till naturen, kanske rå om…

Företagets hotellnätter på faktura

Det är inte alltid helt lätt att få företagets alla hotellnätter fakturerade. Hotellen vill helst inte jobba med enstaka fakturor och bokar ni hotellrum via…

God jul & gott nytt år!

Öppettider under jul och nyår: Den 23 december har vi öppet kl. 8.00-12.00. Aftnar och röda dagar håller vi stängt. Öppet som vanligt alla mellandagar!…

Kontakta oss

Är du intresserad av att gå med i Hotel Express eller har du någon fråga till oss? Ange dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig!