Nyheter

7 smarta tips som håller dig i form under tjänsteresan

Att hålla sig i form under tjänsteresan behöver inte vara ett problem. Tjänsteresor må vara förknippade med osund livsstil, men det kan du enkelt ta och ändra på. Vi har samlat en lista över aktiviteter på din tjänsteresa som gör att du håller dig i bättre form.

 

1. Träna gym

Den självklara punkten, nyttja hotellets träningsanläggning. De flesta hotell har gymmöjligheter i direkt anslutning till lokalen, har de inte det kan de säkerligen garantera dig ett som ligger nära och kanske till och med ge dig ett rabatterat pris där.

 

2. Träna på hotellrummet

Ifall du inte vill träna på gym så går det bra att träna på hotellrummet. Kör ett kort och intensivt pass i femton minuter och få upp lite flås. Lätta basövningar lämpade för hotellrummet är: utfallssteg, knäböj, armhävningar, fällkniven, plankan och mountainclimbers.

 

3. Parkera bilen längre bort

För att få lite extra frisk luft och motion på din tjänsteresa, välj att parkera bilen lite längre bort än vanligt. Välj inte den närmaste parkeringsrutan, ta den längst bort på parkeringen så får du en liten extra promenad.

 

4. Ta trapporna istället för hissen

Hotell är starkt förknippat med flera våningar. Välj att ta dig mellan dessa våningar i trappen och strunta i hissen. Gör du detta till en vana blir det många extra steg på ett år, och du kommer hålla formen.

 

5. Ha promenadmöten utomhus

Standarden är att man har möten sittandes vid ett bord, men våga tänk om, är det verkligen väsentligt att ni sitter ner och har mötet? Kanske blir mötet bättre om ni flyttar det utomhus och tar ett promenadmöte, då får ni frisk luft och motion. Promenadmöten är även perfekt när det gäller telefonmöten, det kan hjälpa dig att fokusera och var mer effektiv, testa!

 

6. Testa geocaching

När du sover borta på hotell, varför inte undersöka staden du befinner dig i? Det är både roligt och nyttigt. Ett smart sätt att upptäcka en ny stad är genom geocaching, en underhållande skattjakt som tar dig runt staden. Du får motion, besöka spännande platser och dessutom ha roligt under tiden.

 

7. Gå ut och ät lunch

När det är dags för lunch. Välj inte lunchrestaurangen som ligger intill hotellet. Välj istället ett ställe som ligger en bit bort. Då får du två små promenader och får se mer av staden du befinner dig i.

 

Fler nyheter

Heja på avstånd!

DET ÄR VI SOM ÄR ÖREBRO!!! ❤️🖤💪 Vi hjälper vågen strömma genom hela Örebro #hejapåavstånd Heja, heja, heja Örebro – Hela vägen till SM-guld!!!

Nytt avtal med OKQ8

Nytt avtal med riktigt bra priser hos OKQ8 Med OKQ8 företagskort får du tillgång till Sveriges största stationsnät och all service det innebär. Som kund…

Glad påsk!

Skärtorsdagen, den 1 april, passar vi på att gå på lite påskledighet efter lunch. Vi stänger kl. 12.00 och är tillbaka tisdagen den 6 april…

Välkommen Stefan!

Varmt välkommen till Hotel Express Stefan! Vi har den fina förmånen att få välkomna Stefan Granrud! Stefan kommer senast från Best Western Hotels & Resorts…

Företagets hotellnätter på faktura

Det är inte alltid helt lätt att få företagets alla hotellnätter fakturerade. Hotellen vill helst inte jobba med enstaka fakturor och bokar ni hotellrum via…

Resepolicy

  Resepolicy för tjänsteresor När vi talar om policy menar vi inte själva dokumentet utan tillämpningen. En policy för resor och boende i tjänsten innebär…

Kontakta oss

Är du intresserad av att gå med i Hotel Express eller har du någon fråga till oss? Ange dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig!