Nyheter

Podcasttipsen för dig som reser själv

När du är ute och reser i tjänsten får du mycket ensamtid, kanske är det i bilen på väg till ett möte, eller på hotellrummet efter en lång arbetsdag. Detta behöver inte kännas som ensamt ifall du har en bra podcast att lyssna på. En podcast blir ditt perfekta ”resesällskap” som du snabbt kan välja mellan och ta del av. Kanske är du intresserad av musik, språk, hälsa, politik, sport, eller något helt annat. Det finns underhållande podcasts om allt från himmel och jord. Vi på Hotel Express har tagit fram en lista på de perfekta podcastsen som håller dig både underhållen och ibland även utbildad.

 

”Businesspodden”

Genre: Näringsliv, Karriär

Om: I Businesspodden bjuder entreprenörerna Josef Fallesen och Mikael Arndt varje vecka in en av Sveriges mest inflytelserika entreprenörer för att tillsammans lyssna på bolagspitchar och diskutera dessa.

 

”Alex & Sigges podcast”

Genre: Komedi

Om: För den som vill skratta på sin tjänsteresa rekommenderar vi Alex & Sigges podcast där det diskuteras fritt – och resulterar alltid i ett gott skratt.

 

”P3 Dokumentär”

Genre: Nyheter & Politik, dokumentär

Om: P3 Dokumentär är podcasten som blickar bakåt, gräver i arkiven och pratar med dem som var med när det hände. Programmet ger en ny bild av historiska händelser som Utöya och Hagamannen.

 

”Lundh”

Genre: Sport, fotboll

Om: I denna podcast intervjuar Fotbollskanalens krönikör Olof Lundh personer ur fotbollens värld. Ingen fråga är för tuff och ingen fråga är för snäll.

 

”Spår”

Genre: Nyheter och politik, true crime

Om: Podcasten handlar om Sveriges mest omtvistade fall – där förtroendet för rättsväsendet urholkats. Spår skildrar okända platser och ljusskygga människor från Sverige under värld.

 

”Stuff You Should Know”

Genre: Vetenskaplig, underhållning

Om: Hur fungerar deponier? Hur fungerar myggor? I denna engelska podcast får du lära dig allt du borde veta om allt från genetik till Galapagosöarna.

 

Fler nyheter

Heja på avstånd!

DET ÄR VI SOM ÄR ÖREBRO!!! ❤️🖤💪 Vi hjälper vågen strömma genom hela Örebro #hejapåavstånd Heja, heja, heja Örebro – Hela vägen till SM-guld!!!

Nytt avtal med OKQ8

Nytt avtal med riktigt bra priser hos OKQ8 Med OKQ8 företagskort får du tillgång till Sveriges största stationsnät och all service det innebär. Som kund…

Glad påsk!

Skärtorsdagen, den 1 april, passar vi på att gå på lite påskledighet efter lunch. Vi stänger kl. 12.00 och är tillbaka tisdagen den 6 april…

Välkommen Stefan!

Varmt välkommen till Hotel Express Stefan! Vi har den fina förmånen att få välkomna Stefan Granrud! Stefan kommer senast från Best Western Hotels & Resorts…

Företagets hotellnätter på faktura

Det är inte alltid helt lätt att få företagets alla hotellnätter fakturerade. Hotellen vill helst inte jobba med enstaka fakturor och bokar ni hotellrum via…

Resepolicy

  Resepolicy för tjänsteresor När vi talar om policy menar vi inte själva dokumentet utan tillämpningen. En policy för resor och boende i tjänsten innebär…

Kontakta oss

Är du intresserad av att gå med i Hotel Express eller har du någon fråga till oss? Ange dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig!