Nyheter

Utlandsfokus med teamleader Lars

Lars

Utlandsbokningar är ett växande område och numera ordnar Hotel Express både hotell och resan dit. Vi har intervjuat bokningskårens teamleader Lars. Fritiden präglas av ett sportintresse där golf och tennis är favoriterna. ”Och så självklart att umgås med familjen”, tillägger Lars.

– Utlandsbokningar är något vi gör mer och mer. Vi går allt mer emot att vara en fullservice-tjänst där vi kan hjälpa till med hela resandet. Tåg, transfer och flyg är ett växande serviceområde. Vi hjälper dig med allt, inte bara hotell! säger Lars. Han har 25 års erfarenhet inom resebranschen, varav de senaste fem på Hotel Express, och menar att moderna resenärer ofta är resvana och vet vart de vill. Vill man kombinera New York med Florida kan färdiga paketlösningar bli dyrt.

Vad är det egentligen som skiljer Hotel Express från exempelvis online-resebyråer?
– Vi har motsvarande hotell som finns hos andra leverantörer, men skillnaden mellan Hotel Express och dessa online-resebyråer är att vi ligger på nettopriser, säger Lars. Allt för att kunden ska göra så bra besparingar som möjligt.

Grundtanken med Hotel Express är att fylla tomma hotellrum till kraftigt rabatterade priser. Men Lars är snabb på att tillägga att det inte bara är med ”snabba puckar” som kunderna tjänar in pengar på när de reser.

– Med Hotel Express har man egentligen alltid de bästa priserna, både på sista-minuten och på ’framförhållningsbokningar’. Vi har avtal med de stora kedjorna och med individuella hotell som ger oss procentuella rabatter även i förväg. På så sätt kan vi alltid vara billigare än exempelvis bokningar via nätet.

Har du någon bokning som du känner dig lite extra stolt över?
– Det är alltid kul när man gör stora besparingar åt kunder. Jag har flera exempel när kunder har sparat in hela medlemsavgiften för Hotel Express på en enda bokning. Men ett sådan bokning där jag varit riktigt stolt över Hotel Express prestation är när en kund önskade hjälp med en rundresa på Amerikas landsort. Jag tog fram flera alternativ på hotell på flera orter – sedan jämförde jag dem med priserna som låg öppet på nätet. Vi slog alla! Det var ett härligt kvitto på hur starka vi faktiskt är.

Vad anser du är den största fördelen med Hotel Express när man ska utomlands?
– Jag tycker det är hur personliga och måna om kundens bästa som vi är. Jag älskar att skräddarsy paket med flera kommunikationsmedel och olika hotell. Vi är mer flexibla än många andra, och kombinerat med vår erfarenhet och våra avtal är vi svårslagna.

 

Visste du att du kan använda vår utlandsportal för att hitta hotell utomlands? Upptäck det stora utbudet med över 100 000 hotell och hitta låga priser. 

Fler nyheter

Heja på avstånd!

DET ÄR VI SOM ÄR ÖREBRO!!! ❤️🖤💪 Vi hjälper vågen strömma genom hela Örebro #hejapåavstånd Heja, heja, heja Örebro – Hela vägen till SM-guld!!!

Nytt avtal med OKQ8

Nytt avtal med riktigt bra priser hos OKQ8 Med OKQ8 företagskort får du tillgång till Sveriges största stationsnät och all service det innebär. Som kund…

Glad påsk!

Skärtorsdagen, den 1 april, passar vi på att gå på lite påskledighet efter lunch. Vi stänger kl. 12.00 och är tillbaka tisdagen den 6 april…

Välkommen Stefan!

Varmt välkommen till Hotel Express Stefan! Vi har den fina förmånen att få välkomna Stefan Granrud! Stefan kommer senast från Best Western Hotels & Resorts…

Företagets hotellnätter på faktura

Det är inte alltid helt lätt att få företagets alla hotellnätter fakturerade. Hotellen vill helst inte jobba med enstaka fakturor och bokar ni hotellrum via…

Resepolicy

  Resepolicy för tjänsteresor När vi talar om policy menar vi inte själva dokumentet utan tillämpningen. En policy för resor och boende i tjänsten innebär…

Kontakta oss

Är du intresserad av att gå med i Hotel Express eller har du någon fråga till oss? Ange dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig!