Nyheter

White Guide Hotel + Bar 2019

100 hotell har kvalificerat sig in på listan White Guide Hotel + Bar 2019. ”Allt från spektakulära destinationshotell till nytänkande och särskilt rekommendabla hotellerbjudanden i myllrande storstad.”

White Guide har sovit och skålat sig landet runt och nu är den här, listan på de 100 svenska hotell som är vassa nog att platsa i White Guide. Hotellen klassificeras utifrån poäng på fyra bedömningsområden, som tillsammans kan ge som högst 100 poäng. Kombinationen av totalpoäng och boende/komfort blir utgångspunkt för vilken ”klass” hotellen hamnar i. Sedan märks många hotell upp med ”forward”, ”fun” eller ”fab” (nytänkande, toppstämning eller wow!-faktor). Vissa hotell får ingen sådan märkning men kvalificeras ändå in på listan som utmärkt hotellupplevelse.

Precis som i de etablerade restaurang- och caféguiderna premierar hotellguiden personlighet, innovation, hållbarhet och ambiance. Nya White Guide Hotel + Bar lanseras den 3 december 2018 – som guidebok, app och webb, de senare med bokningsfunktionalitet.

Några av våra favoriter som tog sig in på listan

 

Elite Plaza Hotel – Göteborg

Elite Plaza Hotel ligger i ett lugnt och trivsamt område av stadskärnan. 127 exklusiva rum som är inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design.

Hemsida

 

 

The Winery Hotel – Stockholm

Sveriges första urban winery hotel. Med egen vinproduktion på hotellet och den egna vingården Terreno i Toscana skapas ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus.

Hemsida

 

 

Högbo Brukshotell – Högbo, Sandviken

Här njuter du av livet och hittar balansen mellan hög och vilsam puls. Kasta slipsen, sparka av dig klackskorna och upplev den nya, jordnära bruksmentaliteten.

Hemsida

 

 

Best Western Plus Hus 57 – Ängelholm

Klassiska material möter moderna former på HUS 57. Valet av material och färger, tillsammans med smartness i detaljerna ger en ombonad känsla och gör upplevelsen både spännande och varm.

Hemsida

 

 

Steam Hotel – Västerås

Steam Hotel är en destination för människor som vill uppleva mer och bli berörda, en plats för dig som inte nöjer dig med bra. En annan värld med en ny historia.

Hemsida

 

 

Elite Hotel Adlon – Malmö

I hjärtat av Malmö, bland kullerstenar och pittoreska kvarter, nära shopping och nöjesliv. Här bor du i rymliga rum med luftkonditionering och sängar skapade för sköna drömmar.

Hemsida

 

Listan

Här kan du se hela listan och läsa mer om hur hotellen poängsätts.

De barer som listas och de hotell som nomineras till olika priser aviseras i november.

Läs mer på White Guides hemsida.

Fler nyheter

Sommarkampanj – Svenska pärlor

  Semester på hemmaplan! Utmanande aktiviteter, mysig hemester, golfsommar eller tid för en kulinarisk matresa? Hotel Express har tagit fram riktigt bra erbjudanden som skapar…

Låt oss presentera – vår nya VD!

Michael Johansson Michael är en erfaren ledare med erfarenhet från både tillverkande och tjänsteproducerande företag. Karriären startade på Wasabröd/Barilla i Filipstad där han jobbade i…

Stötta ditt lokala hotell!

Att vi har kastats in i riktigt tuffa tider är ingenting att hymla med. Framförallt resebranschen har drabbats väldigt hårt av Coronaviruset och konsekvenserna kring…

Det finns andra alternativ än stora hotell

Vi på Hotel Express erbjuder stor variation på boenden. Vill man hålla sig lite mer ifred, känna frihet och närhet till naturen, kanske rå om…

Företagets hotellnätter på faktura

Det är inte alltid helt lätt att få företagets alla hotellnätter fakturerade. Hotellen vill helst inte jobba med enstaka fakturor och bokar ni hotellrum via…

God jul & gott nytt år!

Öppettider under jul och nyår: Den 23 december har vi öppet kl. 8.00-12.00. Aftnar och röda dagar håller vi stängt. Öppet som vanligt alla mellandagar!…

Kontakta oss

Är du intresserad av att gå med i Hotel Express eller har du någon fråga till oss? Ange dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig!