Våra Kunder

I Sverige hjälper vi 9 000 resenärer på 4 500 företag. Här är några av våra nöjda kunder!!

Pollex_logo_white

 

Michael Wennergren, Pollex AB, Nol

”När man ringer ett hotell så vet de vad Hotel Express är. De har respekt för det. Därför fungerar det så bra. Och de vet att man återkommer. Det är aldrig några problem. Det finns säkert undantag men det finns många bra medlemshotell. Sedan är det ju det enkla med bokningen. man ringer bokningservice och de bokar rummet där man vill bo och man får ett sms tillbaka. Sen vill man ju alltid få ner priserna såklart!”

Läs en längre intervju om Michael Wennergren

hans.bruce2

 

 Hans Bruce, HB Agenturer

”Det ger stora besparingar varje år, jag sparar cirka 42 000 kronor mot om jag skulle betala fullpris. Det är mycket för att litet företag som mitt. Och tänk då på vad ett stort företag skulle spara, det är ju nästan dumt att inte vara med. Pengarna som jag sparar på att inte betala fullpris kan man använda till annat, till exempel att få upp lönen.”

Läs en längre intervju med Hans Bruce

santek_logo

 

Mathias Sandahl, SanTek Bevakningsteknik, Jönköping

”Vi reser runt hela Sverige och monterar bevakningskameror i butiker. För oss lönar sig Hotel Express verkligen eftersom vi är tio man som ligger ute tre nätter i veckan året runt. Det funkar alltid och överallt, utom kanske när det är riktigt stora mässor i Stockholm och Göteborg, då får man söka sig ut från centrum en bit, men det hade vi fått göra ändå eftersom vi sällan kan boka veckor i förväg.”

jysk_logo

 

Jan Tufvesson, JYSK, Göteborg

”Finessen är att jag slipper förhandla med hotellen eller leta billiga hotell. Det är dealat och klart – och väldigt smidigt. Hotel Express fungerar alldeles utmärkt eftersom de har så många hotell. Jag har varit medlem i säkert tio år och fortsätter absolut med det!”

 

bli medlem

läs mer

få kontakt

 

[cases limit=4]

Kontakta oss

Är du intresserad av att gå med i Hotel Express eller har du någon fråga till oss? Ange dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig!