Skip to main content
För resenärenHotell

Ladda din elbil

By 25 maj, 2021maj 28th, 2021No Comments

Ladda din elbil medan du sover

Det bli allt mer vanligt att välja de miljövänliga alternativen när vi reser, däribland även valet av bil. Fler och fler bilmärken kommer ut med elhybrider eller elbilar. Många byter ut sina fossildrivna fordon till de miljövänligare alternativen. Därför blir det viktigt att laddstationer ska finnas längs med vägarna.

Många företag, varuhus och restauranger har sett till att det finns möjlighet att ladda elbilen medan du gör annat. Detta tycker även hotellen är viktigt och allt fler erbjuder parkering med möjlighet till laddning av din elbil.

Det finns nu möjlighet att ladda din bil på många hotellparkeringar runt om i Sverige, vi har räknat ihop det till 85 st av våra avtalshotell. Ladda bilen på parkeringen medan du laddar dina egna batterier på hotellrummet.

Här hittar du en lista som visar de hotell som har fast pris-avtal eller kedjeavtal med Hotel Express och erbjuder laddningsstation till din elbil. (inloggning krävs).

SE LISTAN HÄR

Reser du med elbil men inte är kund hos Hotel Express än? Kontakta oss så hjälper vi dig att få koll på vilka av våra avtalshotell som har laddningsstationer och berättar mer för dig om hur du kan spara pengar på dina hotellnätter.

Hotel Express