Om Hotel Express

Vår story

Hotel Express bryter normen och har modet att driva en egen affärsmodell i en bransch som kännetecknas av påslag och provisioner. Hotel Express är ett franchise-koncept och finns i ett 30-tal länder.

Huvudkontoret ligger i Örebro och drivs av K3 Travel AB med ca 20 anställda. K3 Travel har genom Hotel Express arbetat hårt och framgångsrikt för att ge Sveriges entreprenörer och företagare bättre möjlighet att mötas sedan 1990.

 

Vår Vision

Riktiga rebeller kämpar alltid för den goda sakens skull. Vi utmanar hela tiden oss själva till att hitta de smartaste lösningarna för de smartaste kunderna; de som inte köper av den som är störst, utan av den som är bäst.

Detta gör vi utifrån vår värdegrund; Energi, Glädje och Mod!

 

Karriär

Hotel Express erbjuder dig som har energi, glädje och mod en möjlighet att arbeta och utvecklas i ett fokuserat företag. Vi tycker att det är viktigt med personlig utveckling och jobbar mycket med individuell coachning, utbildning och en personlig utvecklingsplan.

Dynamisk arbetsmiljö med bra villkor och högklassig personalvård

Hotel Express är en nytänkande organisation med rebellisk entreprenörsanda där du i hög grad styr din vardag. Du har en kombination av fast och rörlig lön, friskvårdspeng och flextid. Tillsammans är vi företaget! Det odlar vi bl.a. genom sociala aktiviteter, bra arbetsmiljö och trevliga resor.

Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster men du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan! Maila till:
michael.johansson@hotelexpress.se.

Kontakta oss

Är du intresserad av att gå med i Hotel Express eller har du någon fråga till oss? Ange dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig!