Om Hotel Express

Vår story

Hotel Express bryter normen och har modet att driva en egen affärsmodell i en bransch som kännetecknas av påslag och provisioner. Hotel Express är ett franchise-koncept och finns i ett 30-tal länder.

Huvudkontoret ligger i Örebro och drivs av K3 Travel AB med ca 20 anställda. K3 Travel har genom Hotel Express arbetat hårt och framgångsrikt för att ge Sveriges entreprenörer och företagare bättre möjlighet att mötas sedan 1990.

 

Vår Vision

Riktiga rebeller kämpar alltid för den goda sakens skull. Vi utmanar hela tiden oss själva till att hitta de smartaste lösningarna för de smartaste kunderna; de som inte köper av den som är störst, utan av den som är bäst.

Detta gör vi utifrån vår värdegrund; Energi, Glädje och Mod!

 

Karriär

Hotel Express erbjuder dig som har energi, glädje och mod en möjlighet att arbeta och utvecklas i ett fokuserat företag. Vi tycker att det är viktigt med personlig utveckling och jobbar mycket med individuell coachning, utbildning och en personlig utvecklingsplan.

Dynamisk arbetsmiljö med bra villkor och högklassig personalvård

Hotel Express är en nytänkande organisation med rebellisk entreprenörsanda där du i hög grad styr din vardag. Du har en kombination av fast och rörlig lön, friskvårdspeng och flextid. Tillsammans är vi företaget! Det odlar vi bl.a. genom sociala aktiviteter, bra arbetsmiljö och trevliga resor.

Lediga tjänster

Marknadsinriktad VD

Vi söker en medveten, entreprenöriell ledare med lika stark affärskänsla som stort människointresse. Du gillar att hantera både detaljer och vision och har framgångsrik erfarenhet av att med ödmjukhet och integritet leda en verksamhet. Det krävs en bred kommersiell bakgrund och vana vid att arbeta med affärer och avtal. Vi tror att du har erfarenhet från följande: fullt intäkts- och kostnadsansvar, varit med och framgångsrikt drivit tillväxt, framgångsrikt ledarskap, affärsutveckling.

Kanske är du idag affärsområdeschef, marknadschef eller försäljningschef och känner dig redo för att axla en VD-roll. Tidigare VD-erfarenhet ser vi som meriterande, likaså akademisk utbildning och kunskap inom OTA (on line travel agency).

Som ledare är du en målinriktad coach och lagspelare som tillsammans med dina medarbetare driver mot uppsatta mål. Du är en synlig och entusiasmerande ledare som skapar energi och engagemang bland dina medarbetare. Som person är du utvecklingsinriktad, kommunikativ och har en god helhetssyn. I din personliga profil finner vi även affärsmässighet, god ekonomisk förståelse och förmåga att driva utveckling och förändring.

Lär mer om tjänsten och ansök här (consensus.nu)

 Du är även alltid välkommen att skicka in en spontanansökan! Maila till Ann-Christine som är HR-ansvarig: ann-christine.lundin@hotelexpress.se.

Kontakta oss

Är du intresserad av att gå med i Hotel Express eller har du någon fråga till oss? Ange dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig!