Nyheter

K3 TRAVEL AB FÖRVÄRVAR BLICK MÖTESKONSULT AB

K3 Travel AB förvärvar Blick Möteskonsult AB

September 2014 förvärvade K3 Travel AB företaget Blick Möteskonsult AB. Blick utgör framöver ett självständigt dotterbolag till K3 Travel.

Blick är ett eventbolag som producerar och projektleder events och möten i Sverige och utomlands. Företaget har idag 8 anställda vid sitt kontor i Stockholm, omsätter ca 17 miljoner kr per år och har varit verksamt i 24 år.

K3 Travel är en affärsresebyrå som sedan 25 år även driver Hotel Express i Sverige. Företaget har idag 20 anställda vid sitt kontor i Örebro och omsätter ca 17 miljoner kr per år.

”Blick är ett event bolag med fokus på den personliga relationen. I våra uppdrag lägger vi stor vikt vid bra logistik, ett välkomnande värdskap och säkerhet kring arrangemanget. Frågor om hållbarhet, affärsetik och ansvar är en naturlig del i Blicks sätt att tänka och agera”, säger Maud Wirén, VD på Blick Möteskonsult AB. ”Idag hjälper Blick många stora kända företag, både svenska och internationella, att skapa och genomföra både interna och kundorienterade möten och events.”

”Blicks styrka ligger i genomförandet.” säger Peter Kristoffersson, VD på K3 Travel AB. ”Med tusentals framgångsrika möten finns en stark kompetens om hur möten mellan människor genomförs på bästa sätt. K3 Travel har en stark fokusering på att skapa och hitta affärer. Vår gemensamma ambition är att Blick ska växa genom både befintliga och nya kunder.”

Genom affären så utvidgar Blick sin närvaro i Örebro, som genom Conventum vuxit fram som en viktig aktör inom mötesindustrin. K3 Travel ser även möjligheten till att på sikt växa genom närvaro på den betydelsefulla Stockholms-marknaden. Företagen kommer att drivas självständigt, men förhoppningen är på sikt att kunna hjälpa varandra med allt från specialistkompetens och att öppna dörrar till nya affärer. Ambitionen för båda verksamheterna är att dubbla sin omsättning inom de närmsta åren.

Har du frågor runt denna nyhet är du välkommen att vända dig till Peter Kristoffersson, VD på K3 Travel AB på 070-4127732, eller till Maud Wirén, VD på Blick Möteskonsult AB på 070-8417418.

Mer information om Blick möteskonsult hittar du här.

K3T_logo_RGB-06 Blick_logo_RGB_lutande HotelExpress _logga_blåsvart_pos

Fler nyheter

Heja på avstånd!

DET ÄR VI SOM ÄR ÖREBRO!!! ❤️🖤💪 Vi hjälper vågen strömma genom hela Örebro #hejapåavstånd Heja, heja, heja Örebro – Hela vägen till SM-guld!!!

Nytt avtal med OKQ8

Nytt avtal med riktigt bra priser hos OKQ8 Med OKQ8 företagskort får du tillgång till Sveriges största stationsnät och all service det innebär. Som kund…

Glad påsk!

Skärtorsdagen, den 1 april, passar vi på att gå på lite påskledighet efter lunch. Vi stänger kl. 12.00 och är tillbaka tisdagen den 6 april…

Välkommen Stefan!

Varmt välkommen till Hotel Express Stefan! Vi har den fina förmånen att få välkomna Stefan Granrud! Stefan kommer senast från Best Western Hotels & Resorts…

Företagets hotellnätter på faktura

Det är inte alltid helt lätt att få företagets alla hotellnätter fakturerade. Hotellen vill helst inte jobba med enstaka fakturor och bokar ni hotellrum via…

Resepolicy

  Resepolicy för tjänsteresor När vi talar om policy menar vi inte själva dokumentet utan tillämpningen. En policy för resor och boende i tjänsten innebär…

Kontakta oss

Är du intresserad av att gå med i Hotel Express eller har du någon fråga till oss? Ange dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig!