Prova på

 

Prova Hotel Express utan kostnad i 30 dagar

Välkommen att prova Sveriges smartaste affärsresande. Som Hotel Expressare får du bra priser på bra hotell när du reser i tjänsten, fri personlig bokningsservice och en rad andra unikt framtagna förmåner.

 

Tillgång direkt

Genom att fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret får du direkt tillgång till hela vår tjänst. Du får ett mail med inloggningsuppgifter så att du kan använda Hotel Express tjänster på en gång. Dina uppgifter gäller i 30 dagar.

 

Helt kostnadsfritt

Du behöver inte fylla i några kortuppgifter för att prova på och du blir inte debiterad något utan att du aktivt talar om för oss att du vill fortsätta efter provperioden.

 

Bli Hotel Expressare

Om du efter provperioden väljer att fortsätta spara pengar med Hotel Express är kostnaden 275 kr/månaden (debiteras årsvis 3290 kr, exkl. moms).
Läs mer om våra tjänster här.

Prova på!

Prova Hotel Express utan kostnad i 30 dagar! Fyll i formuläret så skickas info och inloggningsuppgifter direkt till din mail.

Gäller endast nya kunder.
Fyll i ditt namn.
Fyll i ditt företag.
Fyll i din epost.

Kontakta oss

Är du intresserad av att gå med i Hotel Express eller har du någon fråga till oss? Ange dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig!