Hotellavtal

ARP-HANSEN HOTEL GROUP

Gruppen består av 12 hotell i 3- samt 4-stjärnig standard som är centralt belägna i Köpenhamn. Hotel Express har rabatterade priser på enkelrum.

BEST WESTERN HOTELS & RESORTS

Med Hotel Express får du alltid rabatt på dagspriset på alla Best Western-hotell. På många av hotellen har vi även fasta priser som finns tillgängliga dagen innan eller samma dag som ankomst.

ELITE HOTELS OF SWEDEN

Tillsammans med Elite Hotels erbjuder Hotel Express rabatt på dagspriset på samtliga Elite Hotels och Hotel Bishops Arms. Man erbjuder även fasta priser som är tillgängliga dagen innan eller samma dag som ankomst på flera av hotellen.

FIRST HOTELS

First Hotels erbjuder rabatt på dagspriset på samtliga First Hotels i Sverige, samt fasta priser som är tillgängliga dagen innan eller samma dag som ankomst på flera First-hotell.

LIGULA HOSPITALITY GROUP

Tillsammans med Ligula erbjuder vi rabatt på dagspriset på samtliga ProfilHotels och Good Morning Hotels. Vi erbjuder fasta priser som är tillgängliga dagen innan eller samma dag som ankomst på några av Ligulas hotell.

RASTA HOTELL

På 12 av Rastas anläggningar erbjuds hotell. Här finns fräscha rum till bra priser. Fri parkering ingår alltid i priset. Rastas hotell bokas genom vår bokningsservice.

THON HOTELS

Thon Hotels i Norge erbjuder rabatt på dagspriset på alla deras hotell.

Fristående hotell

Hotel Express har även avtal med många fristående hotell som inte tillhör någon hotellkedja. Som kund ser du alla våra digitala avtalshotell genom att logga in på Hotel Express online. Övriga hotell finns tillgängliga genom vår bokningsservice.

Kontakta oss

Är du intresserad av att gå med i Hotel Express eller har du någon fråga till oss? Ange dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig!

Hotel Express by K3 Travel AB

Kyrkogårdsvägen 2A, SE-703 75 Örebro
+46 (0)19-16 60 00
info@hotelexpress.se

Läs våra villkor och integritetspolicy här.