K3 Fakturaservice

KVITTOLÖST PÅ RIKTIGT!

Har ni tröttnat på att spara kvitton och saknar resekonto? Vår unika faktureringstjänst, K3 Fakturaservice, löser allt papperstrassel på ett sätt som ni tidigare bara kunnat drömma om.

Nu behöver ni inte längre lägga en massa tid på administrativt arbete med reseräkningar, kvittoredovisningar, utlägg, konteringar och attester. Vi tar hand om alla kostnader och skickar en faktura enligt era önskemål, där allting är samlat och färdigt för redovisning.

  • Spar massor av tid på kvittoredovisning och administrativt arbete
  • Inga fler reseräkningar
  • Inga fler utlägg, konteringar och attester.

Vi tar hand om hela resan – alla hotellnätter och hela transporten (flyg, tåg, hyrbil, flyg- och tågtaxi). Allting kommer samlat på er faktura och märks upp enligt era önskemål.

Nu behöver inte era tjänsteresenärer hålla reda på alla kvitton längre och det administrativa arbetet på kontoret minskar drastiskt, både för resenären och för ekonomiavdelningen.

Skicka in din intresseanmälan här

Vi använder K3 Fakturaservice för att göra det så smidigt och enkelt för all personal som möjligt. Slippa utlägg och administrativ hantering. Ekonomin behöver inte hantera massa kvitton. Hela processen med alla delar ger oss tidsbesparing, vi slipper kvitton, attester och utlägg. Det underlättar för både ekonomi och resenär.

Hanna LundströmSession Map

Tidigare betalade personalen på plats och vi la ner mycket tid på kvittohantering. Den största skillnaden nu är att vi slipper just det, att leta kvitton. Vi ser både tid- och kostnadsbesparing. Vi undviker allt krångel vi tidigare haft, värt varenda krona!

Peter SohlbergSohlberg Solutions

K3 Fakturaservice underlättar hanteringen med endast en transaktion i månaden. Tidigare fick vi fakturor från respektive hotell eller genom avtal med olika hotellkedjor. Nu spar vi tid på administrationen vilket underlättar för ekonomin. Den stora vinsten är att resenärerna slipper göra utlägg, det ska vara enkelt!

Erika RondalGilbarco Veeder-Root

Kontakta oss

Är du intresserad av att gå med i Hotel Express eller har du någon fråga till oss? Ange dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig!

Hotel Express by K3 Travel AB

Kyrkogårdsvägen 2A, SE-703 75 Örebro
+46 (0)19-16 60 00
info@hotelexpress.se

Läs våra villkor och integritetspolicy här.